fredag 30 maj 2008

olycksdag

Det brukar ju sägas att fredagen den 13:e är otursdag men Hampus har nu flera fredagar i rad lyckats skada sig i ansiktet. Han får hålla sig hemma och inne när fredagen den 13:e infaller!
Usch vilken otäck vurpa Hampus gjort idag. Vi var vid Djupadalsbadet tillsammans med min syster Malin och systerdotter Nora. Allt var så bra, vattnet var väldigt varmt och skönt, solen brände och barnen lekte. Lyckan var total när granntjejen F kommer dit, Hampus sätter fart och ska hälsa, nästan framme ramlar han på näsan/munnen. Aj!!! Stort pådrag med badvakter som kollar till lilla (öh stora) läppen. Svårt att känna om tänderna sitter fast, han har bitit upp ett rejält jack på insidan. Hemma lindrade vi med isglass.

Nora och Malin tränade på att vara ute i stekande sol, på tisdag åker de tillsammans med "mormor" till Mallorca. Jag är inte så avundsjuk, 30 grader varmt, sol och 28 grader i poolen vid Kumla sjön! Ganska skönt det också.

1 kommentar:

Sara sa...

Aj, aj! Stackars lilla läppen! Hur lyckas han med allt? Vi ska till Kumlasjön imorgon och njuta av solen, och minnas tillbaka till Mallis kanske?!