tisdag 14 juli 2009

pang...pang

Hela familjen promenerade fram på torget. Eller kanske inte, Hampus och Elvira åkte vagn. Det var dåligt med luft i däcken så vi stannade till på sportaffären för att åtgärda problemet. Problemet blev dock större, en slang smällde. Det blev till att lämna vagnen för slangbyte. Vi tog en fika tvärsöver gatan. När vi kom tillbaka var cykelhandlarn i full gång att byta slang nummer två som också gett sig. Lyckat?! Ja att det hände där och inte halvvägs hem med en sovande liten i underslafen.

När Elvira sov middag placerade jag Hampus i sandlådan och mig själv i en solstol. Skönt! Vi blev dock snart "störda" av Tessan med barn och hund. Vi bytte klädpåsar med varandra. Tänk vad glad man kan bli över begagnade kläder. Tack så mycket! Stackars Smilla hade det inte lätt, Hampus och M for runt med sina knallpulvervapen och pangade som galna. Vad är det med killar och deras lekar?

1 kommentar:

Lösvirkesbyggarna sa...

Ledsen att jag inte hade något roligare att säga om svanskotan. Vet bara att det läker i sinom tid... Du borde inte behöva bli så störd av den allt för länge. Mitt stora problem var faktiskt att åka tåg, det tog något år innan jag kunde resa långt och sitta bekvämt.
Kram Anna