onsdag 15 juli 2009

eländiga svanskota

Har inte fått så många upplyftande kommentarer angående svanskotan. Det verkar kunna sitta i länge. Jag håller mig till vila och då känns det bra. Några lätta, korta promenader har det blivit och svansstumpen värker inte det minsta. När ska jag våga mig ut och springa igen? Jag VILL kunna springa obehindrat snart, har ju missat en veckas träning.

Idag har vi slappat. Förmiddagen tillbringades vid en liten sjö, på en liten badplats. Mysigt men rätt kallt i vattnet (tyckte jag) Eftermiddagen lektes bort hemmavid. Hysteriskt med två krigarpojkar som skrek ikapp tills den ene fick näsblod och mammorna fick nog.

Nu har jag sökt och sökt på altaner och inglasade uterum mm. Jag behöver inspiration till vår altan. Imorgon kommer ett par snickarvänner hit och kollar in den nuvarande, skruttiga altanen som ska byggas om till en ny och fräsch altan. Hur svårt kan det vara att veta hur man vill ha det? Väldigt svårt, tydligen!

1 kommentar:

Piffa och Puffa sa...

Hej!
Ville bara skriva och säga att du tar fantastiskt fina foton. Första gången jag kikar in här men lovar att det inte är den sista.
Kramar Anette