måndag 13 juli 2009Härligt att vakna av solsken. Vi packade ett par ryggor och cyklade till Hällabrottet för att bada och fika. Hampus imponerade stort genom att cykla både dit och hem på sin cykel. Att de dryga 6 km tog 49 minuter är av mindre betydelse. Elvira hann sova middag i barnsitsen på hemvägen. Eftermiddagen tillbringades på vår baksida. Indiantält, indianskrud, cowboys och pickadoller. Härliga, härliga sol.

(Måste bara påpeka att vi var nästan själva vid badplatsen. Vad pysslar folk med?)

3 kommentarer:

Linnea sa...

Brukar vara inne och kika på eran blogg, har hittat hit från min vän pz2. Så i går var jag och min son "lillkillen" ute och gick och så kommer en familj på cykel som jag tänker att de där ser bekanta ut, undra om det inte är "hos oss" som är ute och åker. Så i dag måste jag in och kolla bloggen och visst var det en cykeltur till Hällabrottet i går. "Kändisar" i Hällabrottet :-) Hoppas ni hade en dag vid badet, det lät det som.

Ha det gott. Från en som brukar vara inne och kolla vad som händer i erat liv lite nu och då.

Anonym sa...

Nu för tiden är det nog poler på sin egen bakgård som gäller, och badplatser med basänger.
Trist utveckling men vi som gillar "naturens" badplatser får ju det lugnt och skönt.
(-:
Therése

Hanna sa...

Linnea: Åh kul att du kände igen oss (tror jag att jag tycker...) Försöker minnas vem du kan ha varit. Jag var mest rädda att sonen skulle cykla över någon. Vi hade det bra vid badet.