måndag 13 juli 2009

dum, dummare, dummast

Jag sa till mig själv i fredags att om jag fortfarande hade ont i svanskotan efter helgen så skulle jag boka ett läkarbesök. Jag hade skitont igår och bokade då en tid till idag. Imorse kändes det okej så jag tog en liten joggingrunda för att känna efter ordentligt. Det gjorde förbannat ont! Likväl avbokade jag tiden på vårdcentralen. Vad ska en allmänläkare kunna göra? Ge mig en remiss till röntgen?! Jag tror inte att det är någon spricka eller så men värker som tusan gör det. Under dagen har jag sedan kollat upp lite kiropraktiker men...av en massa olika anledningar kommer jag inte till skott. Nu ska jag försöka vila baken i ett par-tre dagar så får vi se vad som händer. Men jag vill ju springa ju. Missar en massa i min träning. Surt!

3 kommentarer:

Therése sa...

Låter inget vidare det där, hoppas det ger sig snart.

Du ska passa på nu på blingo rean, handlade för en bra peng men fick massor. Vi har alla dom grön/svart randiga tröjorna/linnen, jätte sköna och snygga.
Jag ska chansa och ringa på hos er någon dag (-:
Ha en bra kväll. Kramisar

Anonym sa...

Svanskotan tar tid att läka..
Jag hade ont i 2år innan det släppte helt...
Hoppas din läker snabbare..
Kram Maria...

Malin sa...

Men hallå! Gå till doktorn har jag sagt!!! Vi vill inte ha en massa gnäll på semestern så se till att fixa något att knapra på!