söndag 28 december 2008

10 månader

Tio månader och älskar livet!
Vår lilla, lilla skrutta är fortfarande en riktig solstråle. Har passerat (tror jag...) en lite blygare period. Fortfarande kan farmor vara lite otäck, farfar däremot är så älskad. 
Denna ljuva varelse bjuder nu både på provsmakad mat och pussar. Jag som är självutnämnd expert på liten påstår att hon "säger" mamma, pappa och Hampus. Dock kan inte ens pappan hålla med om detta. 

Nu går hon 5-10 steg innan hon ramlar eller sätter sig ner för att krypa vidare. Kan resa sig mitt på golvet för att börja knata. 

Elvira leker (ja, leker) med bilar. Kör runt med dem på golvet. Hon älskar att vara på Hampus rum. Äter på grytorna till spisen, äter på lego, äter på de stackars djuren och såklart förstör för storebror. Storebror älskar sin lillasyster, men ibland kan det bli lite hårda tag. Elvira skrattar dock oftast när de busar.

Djurälskare
Efter ett besök hos moster Malin och närkontakt med katten Stina så blev ungen galen i katter. Gosedjuret nummer ett är nu en vit tiger som jag döpt om till katten. Vi klappar fint och pussar. Elvira verkligen älskar att pussa och gosa med katten. 

Om två veckor är det besök på BVC för vägning och mätning, hemmavågen säger 8,1 kg. Vi får se vad tant Ulla säger. Med tanke på hur mycket ungen äter kan jag tycka att hon borde väga mer. Hon gillar den mesta maten som serveras. Vill ofta äta själv, men får bara det om maten är kladdovänlig.

Älskade lilla unge!

4 kommentarer:

Finnpajsaren sa...

Hej. Söta unge. :-)
Använder du nåt filter på dina bilder? Är du nöjd med objektivet?
Tjing.

Hanna sa...

Jag är grymt nöjd med mitt nya fasta 50mm:s objektiv. Sitter väl något filter som skydd, vet inte vad...inget spec antagligen ett uv-filter. Sen pillar jag med nästan alla i PS, fixar ljus och brus.

Lösvirkesbyggarna sa...

Jag ropade just på Joakim för att han skulle komma och läsa om en liten tjej som jag trodde skulle vara helt i hans smak. Kattälskare som de är båda två... Hans kommentar var: "Ja, men jag pussar inte på katter." Mjähä, tråkmåns!
Jag tycker iaf att lilla Viran är den sötaste kattälskaren av dem! ; )
Kram Anna

Sara sa...

Å lilla sötnosen! Vad fort tiden går! Var hon inte nyfödd nyss??

Kram Sara