fredag 29 april 2011

kvalitetstid

Idag blev det kvalitetsträning på en ny nivå.
Jag sprang och Hampus cyklade bredvid. Lite småont i halsen, trött och hungrig efter jobbet men bättre att komma ut en stund än ingenting alls. Vi tog oss till Kumlasjön och där mjölksyratränade vi i trappan tills ingen av oss orkade mer. På hemvägen blev det naturlig fartlek, typ: först till lyktstolpen vinner! Mysigt att springa och prata med min lille filosof. Vi diskuterade t.ex. vad sten i olika storlekar heter.

När vi kom hem serverades en fantastiskt god middag från Linas matkasse och min man: Fetaostfyllda lammfärsbiffar med potatisklyftor och varm grönsaksragu. 5 stekspadar av 5 möjliga.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, och nu undrar jag naturligtvis hur många vändor det blev i trappan och hur jobbigt det var på en skala? Bra jobbat i alla fall! Kram Sara

Hanna sa...

Det blev 8 svängar i trappan, jag hade lite svårt att bestämma mig för om jag skulle trampa på alla stegen eller ta normala kliv. Tätt mellan trappstegen?! jag körde så fort jag kunde upp, på alla steg. Hade kanske klarat av några turer till men ville hinna med Hampus hem också ;-)

Malin sa...

Duktiga ni är som tränar så (Hanna och Sara!) Maten låter fantastiskt god, kan du skicka hit kocken?!

Sara sa...

Receptet räcker för min del! Är lite intresserad av den där kycklingen med bulgur också... Lät gott!

Hanna sa...

ska se om jag kan få in lite recept nån dag...