måndag 29 november 2010

jaha det var den dagen

Inledningen på veckan blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag har varit hemma med febersjuk dotter idag. Eftersom jag hade en massa ärenden som skulle uträttas så tänkte jag att det skulle gå att fixa en del även med en sjuk dotter i släptåg. Grym mamma, jag vet. Vi hann inte ens köra storebror till förskolan innan hon satte igång att beklaga sig. Det var ont här och ont där. Hon var för trött och för hungrig. Stackars liten hon hade nog mer feber än termometern visade. Ett besök på biblioteket klarade vi av i alla fall så nu blir den som reserverat mina låneböcker glad.
Resten av dagen tillbringade vi i soffan, barnkanalen och en och annan film. Storebror hämtades och storebror gick till grannen på lek. Huset är så tomt när man är själv med ett barn. Kändes inte alls okej. Imorgon är storebror hemma tillsammans med oss och det enda fixet på listan då är 2,5 årskontroll. Hoppas att hon är feberfri imorgon så att det besöket blir av.

1 kommentar:

Britt T sa...

Att du orkar...

När jag hade en fyrklöver av smågrabbar, där någon ständigt var sjuk höll jag mig bokstavligen i väggarna för att inte trött tuppa av. Allt gick ut på att överleva.

Jag är djupt ödmjuk inför er småbarnsföräldrar av idag. Ni kombinerar skickligt yrkesliv och föräldraskap.