söndag 28 november 2010

helgen som varit och veckan som kommer

Helgen har varit lite upp och lite ner. Elvira drabbades av plötslig hög feber i fredags. Hon somnade på Bosses arm i köket sådär vid 16.30. Innan vi hann till sängen så hade hon lagt en kräka. Hög feber brukar fungera så på henne. Lördag och söndag har passerat till synes utan feber, jag misstänker att hon hade lite feber inatt då hon kändes varm och gnällde en del. Idag har vi varit ute på en pulkpromenad och lekt en massa i största snöhögen på gatan. Elvira ville inte gå in trots kalla fingrar. (när det gäller kläder till barn så måste vantar som passar vara det svåraste att hitta)

Nu pustar vi lite och Bosse packar för en vecka i Polen. Jo men jag kommer att känna på livet som ensamstående i ett par dagar. Spännande! Vi ska klämma in en massa jobbmöten och 2,5 årskontroll av lilla hjärtat.

1 kommentar:

Therése sa...

Rekomenderar varmt tumhandskar från inter sport. Lite dyrare men super, inte en vinter utan dessa till mina små. Har provat tre olika varianter, en med lite längre skaft. Vi gillar dom kortare. Det är dragkedja och en bra passform, perfekt för små händer. Dagis älskar dessa.
Hoppas allt är bra