torsdag 2 juli 2009

vasaloppet

För ett tag sedan pratade min syster om att vi kanske skulle ge oss på att göra en "tjejklassiker". När jag var "ung" tänkte/drömde jag att jag skulle göra en riktig svensk klassiker. Så varför inte?"Tjejklassiker" låter lite tamt i mina öron och när jag läst vilka lopp som gäller så känns det lite, lite. Ska det va så ska det! Det största hindret för mig är Vasaloppet. Jag kan INTE åka skidor. Men vaddå man kanske kan lära sig... Jag har en gammal jobbarkompis som lovat att hjälpa till och det finns ju rullskidor att öva med -året om. Sedan är det ju Vätternrundan, hur skönt verkar det att sitta på en cykel i 15 timmar? Inte skönt alls men hur svårt kan det va? Vansbrosimningen är väl det lättaste av allt. Fryser man inte ihjäl så är det väl "bara" att inte hamna under nån annan för då kan det ju bli lite jobbigt. Lidingöloppet lär ska vara en utmaning men utmaningar är till för att antas och jag är faktiskt lite sugen redan i höst...Kanske bäst att passa på när lusten finns.

Vad tror ni, klarar Hanna av att genomföra samtliga lopp för att få en Svensk klassiker?

4 kommentarer:

Pz2 sa...

Det är klart att du klarar det! Jag tror på dig:)

Malin sa...

Klart du gör, men jag då?! Jag tänker INTE göra "äkta"klassikern! Känns sådär att satsa på tjejvarianten om storasyster gör det på "riktigt"...

Sara sa...

Jag tror ingenting. Jag är övertygad om att du skulle klara av en klassiker utan några större åthävor! Du är ju en riktig tävlingsmänniska ända ut i fingerspetsarna!

Kram Sara

Camilla sa...

Klart du gör. Du har den rätta villjan och vinnarinstinkten.
Lycka till.
Kram cAmilla