onsdag 3 juni 2009

när huvudet är dumt får kroppen lida

Onsdag betyder numera fotbollsträning i Vretstorp. Lite halvstressigt att packa rygga och samtidigt ta hand om en tröttkörd liten E. Men väskan blev packad, skor och vattenflaska. Viktiga grejer! När jag sitter i bilen på väg så tänker jag "vad tokigt förra veckan fick jag lov att krångla fram väskan för att förvissa mig om att skorna verkligen var packade. Det behöver jag inte dona med nu eftesom jag nyss packade" Sladdar in på parkeringen rycker åt mig ryggan och ansluter till de andra. Drar upp dragkedjan och ser...två kaffepaket och ett kollegieblock. NEJ! Min jobbväska. Snyft!

Jag halkade runt hela träningen, gympaskor på nyregnad fotbollsplan=superhalt. Vred till högra knät på första övningen. Känns sådär nu men vi får se imorgon. Nu ska skorna packas in i bilen dagen innan träning så att de garanterat blir med. 

1 kommentar:

Pz2 sa...

Oj då...det låter som du har fått en släng av min virr och stress sjuka ;)

Efter dina imponerande och inspirerande löparrundor tog jag mig en liten en för första gången på tre veckor i dag:) Inte ens en bråkdel av dina rundor men det gick förvånandsvärt bra =)