tisdag 5 maj 2009

shopping - nödvändig och rolig!

  • Imorgon ska jag hämta ut mitt bokpaket. Gjorde ett försök idag men då var lilla tobaksaffären stängd :-( 
  • Jag ska även till optikern och hämta mina nya glasögon. Jag använder ju alltid linser men vid förkylning och en del andra tillfällen är glasögon ett måste. Mina är urgamla och jag ser marginellt bättre med än utan. 
  • Idag hämtade jag ut två påsar mat från Ica. Vi har varit väldigt duktiga och lagade mat varje dag under hela förra veckan. Nu ska jag göra allt vad jag kan för att det ska bli en god vana. Jag är annars expert på att hamna i gröt/macka-träsket. Dålig mamma!
  • Fick ett paket med beställda skor idag. Nice!
  • Fick ett traderapaket med solbrillor. Nu kan solen få skina bäst den vill.
En sväng till apoteket och beställa nån spruta Tamiflu. Kanske är svininfluensa jag fått på tungan/i halsen?!? Vad kostar det tro?

5 kommentarer:

Pz2 sa...

Det är trevligt med shopping;)
Trodde jag skulle få hämta min nya telefon i dag när det låg ett brev från telia när jag kom hem...men inte! Det var en köporder som jag skulle skriva på och skicka tillbaka för att det sen skulle ta fem(!) arbetsdagar för dem att skicka min nya telefon. Fattar de inte att jag vill ha den nu??!

Finnpajsaren sa...

Men gött att få slänga iväg lite stålars sådär. Själv har jag mest handlat färg på senare tid.. boring. Men du, vi ses inte imorrn för jag ska till Borlänge vilket jag inte trodde va imorgon, men jodå imorgon var det. Ha det kul!

Malin sa...

Kul med shopping! Noras mössor väntar jag på, hoppas att hon kan ha dem i höst med!
Jag hoppas att du blir frisk från svininfluensan och att du håller dig isolerad under tiden...
Gott med paj! Våra rabarber har knappt kommit ur jorden, jag kanske skulle prova med en hink jag med?!

Lösvirkesbyggarna sa...

Hemma hos oss är det Gustav som shoppar värst. Vi väntar på en dator han har beställt. Spännande!

Lösvirkesbyggarna sa...

Förresten, på tal om tungan... Att det inte ger sig! Jag sökte sjukvården för min tunga för ganska många år sen. Det visade sig att jag har något så spännande som "lingua geografica" minsann! Tack och lov var det inget farligt eller smittsamt. Jag kan helt enkelt få ömma fläckar som ser ut lite som världsdelar på en karta på tungan, där av namnet... Men det händer väldigt sällan numer. Doktorn kanske har ett trevligt namn åt dig också om du frågar.
Kram Anna