söndag 3 maj 2009

en lång söndag

En lätt hysterisk familj besökte idag ett köpcentrum och några affärer runtom detta. Våra barn är som gjorda för att pula runt utomhus. Motsatsen till att få pula runt ute är att "sköta sig" inne i affärer. 

För att väga upp allt det dåliga som blev av vårt affärsspringande åkte vi till mormor och morfar Jan. Där beställde Hampus fyra bullar (!) till fika. Och ja han åt upp alla sen blev han bajsnödig! Självklart fikade vi ute och direkt efter fikat var det trädgårdsarbete. Elvira och Hampus åkte skottkärra och hjälpte till att gräva lite. Det plockades med sten och jord. Inte ett gnäll från någon av dom. Skönt! 

Utevistelsen fortsatte även när vi kom hem. Då var det full fart på gatbarnen. De for från den ena baksidan till den andra. Liten E fick smaka på stora M. Krokodiltårarna flödade. Stackars liten men stora M är själv inte så stor så det finns ju liksom ingen anledning att bli arg. Bara se till att vara lite närmare nästa gång så att man kan avstyra.

När våra älsklingar stoppats isäng gick jag ut och oljade trappen. Jag har faktiskt hunnit springa en runda också. Känner mig nöjd! En början till något kanske...

3 kommentarer:

Lösvirkesbyggarna sa...

Inte shoppat, men så mycket annat!
Kram Anna

Pz2 sa...

Var du också ute till det stora köpcentrumet. Trevligt..?..eller? Jag och dottern var till två skoaffärer...det räckte! Men hem kom vi med exakt det vi åkt för att handla=) Nåt har hänt? Jag har börja handla det jag ska istället för allt jag vill...konstigt:S

Å vad det gäller trädgården så såg man bara en liten del på bilden...6000 kvadratmeter och det bara växer...

Hanna sa...

Vi handlade faktiskt skor, till mig och båda barnen.