måndag 22 december 2008

lördag på låtsas

Tänkte vara ute i god tid när jag skulle handla, ensam med två barn, på Ica Maxi. Vi var nog i affären straxt före 9 och då var parkeringen redan nästan full. Det var bara att fånga en vagn och ge Hampus en peng till sin lilla vagn. Vi handlade snabbt och effektivt, glömde bara en grej eller glömde och glömde jag tog Mariannekolor istället för polkagrisar. Julstress?!? Vad ska jag göra för något med mina Mariannekolor? Bosse får handla polkagrisar på väg hem från jobbet.

Väl hemma igen så drog jag igång och gjorde två olika godisar till julafton och kanske dagarna efter. Det blev Bananfudge (recept från nätet) och Rocky Road (Leila). Jag har såklart provsmakat båda och de funkar. Rocky road ska jag njuta ihop med en kopp kaffe om en stund, då gör den sig nog allra bäst! Tyvärr inga fotografier då jag hade fullt upp med att stoppa rätt saker i grytan,, hålla Hampus borta från godiset och ta hand om mammig tjeja. 

Att mamma köpte godis utan att bjuda sonen uppskattades inte. Hampus tyckte att vi kunde låtsas att det var lördag, okej vi provsmakar väl då! 

1 kommentar:

Pz2 sa...

Vi har också lördag i dag:) Vi provsmakar allt godis vi gör så jag har ont i magen...