torsdag 27 november 2008

kamerautflykt


Med kameran på ryggen bar det iväg till Kumlasjön på förmiddagen. Det blåste och var inte alls speciellt skönt ute trots 7 "varma" grader. Hampus matade änderna och sprang farligt nära sjökanten. Jag fotade en massa och för första gången i formatet RAW + jpg. Så bilderna ni ser här har jag ändrat vitbalansen på. Coolt men knappastavgörande på dessa bilder. Jag är inte konstnärligt lagd så jag har lite svårt att veta vad jag ska fotografera, eller hur jag ska göra för att det ska bli bra. I fotokursen har vi nu kommit in på komposition så lite bättring borde det kunna bli.

5 kommentarer:

Sara sa...

Inte konstnärligt lagd?? Ha ha! Dra den om Rödluvan också!! UNDERBARA bilder!!

Kram Sara

Lösvirkesbyggarna sa...

Det är tur att du har hopp om dig själv! ;)
Själv så tycker jag att du är väl hård i dina krav...
Du kommer väl att skriva om din lista på affärer vi måste besöka så att jag också hinner kolla upp vilka de är? Jag tror nämligen inte att jag kommer hinna att göra någon egen efterforskning.
Kram Anna

Malin sa...

superfin bild på gångbron! Vill också kunna :-(

Finnpajsaren sa...

Fina bilder! Absolut.
Jag har också noterat att du är extremt hurtfrisk och tar dig ut på fler utflykter i veckan än jag gör på ett år... Jättebra, nu fick jag dåligt samvete. Men det gör ju inget. ;-)
Ha det bra!

Lösvirkesbyggarna sa...

Hallå Hanna! Hur har helgen varit? Jag saknar dina inlägg!
Hoppas att du fick lite varm och god glögg i helgen. Vi har mest tampats med huset och idiotiska rådjur som inte kan hejda sig, utan hoppar rätt i vår (Joakims)bil! Morr!
Kram Anna