lördag 9 april 2016

löparlördag

Har haft en skön lördag. Startade med sovmorgon till 07.50, jo jag hade nog önskat att få sova en timme till men det är ju ändå 2,5 timme längre än på vardagar. Frukost med familjen utan att någon behövde stressa iväg.

När familjen försvann iväg på olika håll fick jag tvättberget för mig själv. Blä. Med ljudbok lyckades jag ta mig igenom hela berget ända ner till mannens svarta strumpor (de blev liksom aldrig sorterade...)

Precis som förra lördagen har jag passat på att springa i dagsljus. Idag var det lite blåsigare och kallare än för en vecka sedan. Jag hade målet inställt på att springa längre än 16 km och det lyckades jag med. 17.56 km stannade klockan på och i min iver att spara rundan råkade jag radera den istället. Det känns i vader och lår att jag inte sprungit så mycket. Det ömmar och värker men vad tusan det var skönt att bara flyta på ute på landsbygden. Inget tempo men kroppen fick jobba ändå.

På eftermiddagen fick jag med mig Elvira till Ica för att köpa och äta vårens första glass. Sedan kollade vi på Hampus fotbollspremiär, träningsmatch där bollen rullade lagets väg.

1 kommentar:

. sa...

Grymma distanser du springer! Heja, heja!