lördag 27 oktober 2012

överraskning!

Igår på morgonen fick Hampus tre små paket av oss. Kalsonger, en bok och en pärm med Champions League-bilder. Han var nöjd och glad med det. Kalsongerna åkte på direkt. Vi hade nämligen gått ihop med farmor, farbror, moster och mormor om att köpa en lite dyrare grej.

Idag på förmiddagen hade vi världens sötaste lillkusin här, och hans föräldrar samt farmor och farfar. Mitt i tårtätandet tog vi fram vår gemensamma present. Hampus öppnar och får fram ett Nintendo 3D XL. Han utbrister: Oh my good!
Han var så otroligt glad över den fina presenten som vi köpt tillsammans. Att han suttit i flera timmar idag är väl ingen överraskning men han blev totalt överraskad när han öppnade paketet. Lyckat.

Ikväll har vi haft kalas för min sida av släkten, vi har ätit tacos och banankaka. Oh my good vad mycket disk det blev efter det kalaset...
Hampus har också fått pengar till en klocka. Hans mamma tycker att han ska ha en klocka! Kan han lära sig att hålla ordning på tiden så kan vi klara oss utan mobil ett par år till. Så får det bli.

Inga kommentarer: