tisdag 14 augusti 2012

jobb morgon, middag och kväll

När det står två kärror på vår uppfart så inser man hur upptagna vi är. Idag har vi lastat in 3 kubik ved och frasen "veden värmer många gånger" stämmer verkligen. Igår grävde vi det sista innan det är dags att sätta "muren" upp mot grannen ovanför oss. Två vändor till tippen hanns med efter jobbet. Inte illa pinkat! Själva görandet av stödmuren överlämnar vi åt proffs/hantverkare. Om vi har riktig tur så kan han komma redan denna vecka och påbörja arbetet. Du kan tro att jag hoppas på det! Ska bli så kul att få fixa till finliret och sedan kunna njuta av en schysst baksida. Jag längtar!

Kanske kan passa på att få lite smakråd på staket i tryckat virke, lite avskärmande och lite insynsskyddande men ändå luftigt. Länkar med bilder, tack!

Det där dagtidsjobbet jag har gick bra idag också. Kanske inte fick så mycket mera koll på saker och ting men jag har lärt mig namnen på några fler kollegor och jag hittar till förrådet!
Det blev en cykeltur idag med men imorgon tar vi bilen för då ska mina flyttlådor med.

5 kommentarer:

Malin sa...

Duktiga ni! Lycka till med "boandet"!

Anna W sa...

Snygga "liggande" läkter är ju fint och inte så pyssligt utseende tycker jag. Stilrent och lagom modernt, men många har dem och du kanske letar efter något mer unikt??? Har ingen bild eller länk ;)

Hanna sa...

Ja det är ngt sådant vi är inne på men jag vill inte ha samma runt hela baksidan (3 sidor) tror det kan bli för mycket.

Anna W sa...

Jamen kanske något lite högre som det kan växa något på, typ björnbär eller någon rosbuske kanske. Minimalt rensande med täckbark eller ännu hellre snygga stenar/grus...Är inte du lite trädgårdsamatör förresten?

Hanna sa...

Trädgårdsamatör? Jag? Har du sett min trädgård????