lördag 27 mars 2010

slutsnaskat

Tränandet går det så där med. Jag har kört innebandy 2 ggr/vecka under vintern men de senaste veckorna har det blivit lite mindre av den varan. Ryggen har verkligen inte varit bra, nu känns den bättre men då är det också ett tag sedan jag spelade innebandy...
Jag har kört lite på crosstrainern men den är mördande jobbig. Jag dör efter 12 minuter. Det går inte att köra längre utan att vrida ner motståndet till ingenting. Nu är det barmark ute på cykelvägarna och det suger lite i löpartarmen. Ska försöka komma ut och springa. Jag har lovat att ställa upp i vårruset om mammas gympagäng behövde påfyllning. Kan ju vara kul att komma ihåg hur man gör då man springer i sånt fall. Någon annan som ska springa vårruset? Eller promenera med barnvagn och pyttebebis?

Projektet att slippa simma i vassen går lite sådär med min dåliga träning. För en vecka sedan sa jag hej då till godis. Allt godis! Fika kan fortfarande få förekomma i rätt sällskap. Lördag är lika med godisdag här hos oss så idag har jag ställts på prov. Barnen fick varsitt gigantiskt påskägg igår av farmor och farfar. de fick lite av detta idag och jag har flera gånger tackat nej till goda påskskummisar. Det värsta är nog ändå chokladen. Lite sugen. Men nix pix. Jag har bestämt mig.

1 kommentar:

Sara sa...

Nja, jag törs inte chansa på att ryggen klarar en femkilometerspromenad då, annars skulle jag gärna anmäla mig till kategorin "barnvagn med pyttebebis". Men sista anmälningsdagen är ju inte förrän 27 april så jag lämnar gärna en dörr på glänt och ser hur det artar sig! Duktigt av dig med godisstopp!

Kram