lördag 20 februari 2010

mer insnöad än vanligt

Braskaminen jag just upptäckt att jag kunde tjuvmysa med är nu ett minne blott. Vårt sovrum på andra våningen är insnöat.

Den här bilden är inte arrangerad. Bosse tog idag en promenad fram på Kumla. Jag höll på att dö när jag insåg att de gamla slalomglasögonen inte var ett skämt!

Blir en del innesittande sådana här dagar. Vi hade planerat att besöka badhuset men lät bilen vila. Istället var Hampus och Bosse ute och skottade på förmiddagen. Vi har kollat nån film och lekt med smålego. Nu på eftermiddagen var det dags att skotta igen och då var det min tur. Känns som om vi har Sveriges mest igenyrda garageinfart. När jag kastar iväg snön så blåser den raskt tillbaka rakt i facet på mig. Argggh! Nu kollar barnen bompa och Bosse är ute och skottar. Själv slappar jag med ett glas rött. Avkoppling är inte min starka sida.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja du Hanna! du borde ägna dig mer av det sistnämnda, att koppla av alltså! Men det utesluter inte att glas rött ha ha. Ha det så gott nu..och se fram emot en vår..den borde komma snart.Kram från Sylvia