lördag 16 januari 2010

valla liten skidåkare

Idag har jag och syster varit i stan, själva utan barn. Jag måste säga att vi är otroligt effektiva. Om det beror på det ständigt dåliga samvetet som dyker upp såfort jag lämnar huset själv eller om det beror på att vi båda är snabba och aldrig velar det vet jag inte. Vi hann med det vi skulle och mer därtill. Med oss hem hade vi NY VAGN, outfit till kommande 80-tals fest och marschaller till densamma.

När jag kom hem tog jag med barnen ut i snön. Nu kan man inte gärna skylla på att det är för kallt. Hampus provade skidorna för första gången den här vintern. Han var superduktig. Jag ångrade stort att jag inte inhandlade ett set till mig själv idag. I fantasin skulle det kunna vara sådär präktigt skoj att åka längdskidor tillsammans med sonen på fyra år... Efter en stund hade han tröttnat på skidorna och vi bytte skidor och lillasyster mot bob. Rätt skönt att bara ha med Hampus i backen då hann ju även jag åka.

Handen på hjärtat: Är det kul att åka längdskidor eller skulle ett par bara ligga och samla damm i förrådet?

1 kommentar:

Therése sa...

Om det tänker vara sån här vinter i fortsättningen tycker jag att det absolut känns aktuellt med skidor i förrådet. Både till stora och små.
Är du sugen på utför så rekomenderar jag trickskidor, fungerar bra i vilken pulkabacke som helst, är roligt och väldigt billiga. H kan nog oxå lära sig.
Kramis