söndag 27 december 2009

räkningar och horoskop

Med vatten i örat efter morgonens besök i badhuset sitter jag nu här och har betalt månadens bunta med räkningar. Lika roligt varje gång. Verkligen. Inte. Jag har aldrig gillat att betala. Tycker mer om att få. Vi har någon form av delad ekonomi, delar rättvist på räkningsbunten. Jag har "mina" privata och Bosse har "sina" privata (i hans ingår Canal+... i mina ingår min fackavgift och morgontidningen) Nu är det gjort för den här gången. Nöjt har jag plitat dit bet. på de i min hög.

Nu ska jag ut och surfa mobiltelefon. I mitt horoskop idag står det att det är något jag känner att jag måste handla. När jag känner efter så är det nog så att en ny mobil skulle ligga ytterst fint i min ficka. Tips, någon?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Sony ericsson W995

Hanna sa...

Ja men den är ju apdyr. Tänk på att jag är kommunalt anställd...

Anonym sa...

det beror på vart du handlar,och hur mycket du vill betala. Säg till om du vill ha hjälp!

/Micke

Hanna sa...

Ja hjälp Micke! Hjälp! Jag vill betala max 2000 kr dessutom så har jag nästan bestämt mig för att köpa kamera ist för mobil men finns den till rätt pris så...Jag ringer för runt 100 kr/månad, ingen storkund alltså!

Anonym sa...

En cool mobil till en cool tjej! Då borde den här passa dig både till utseende och pris!Det enda man får köpa till är ett minneskort för 150:- beroende på storlek (MB).
Läs och begrunda här kommer en länk.
/Micke

http://www.katshing.se/prod/prod.asp?aid=20580