tisdag 23 december 2008

dan före dopparedagen

Hampus och Bosse har byggt Sannaheds motorstadion i lego. Här har det lekts speedway. Kolla noga på bilderna så ser ni domartornet och en speedwayhulligan som bara är ute efter att förstöra.
Jag borde gå och göra lite nytta i köket men det känns inget lockande, kanske hinner fixa det senare. Har nyligen styrt upp tomtandet med en av grannarna. Spännande att se vad skäggiga mannen/damen får för mottagande här.

2 kommentarer:

Sara sa...

Jodå jag fick ramarna men hur får jag in en bild??? Jag är helt inkompetent på PS...

Kram Sara

Finnpajsaren sa...

Ursköna bilder!
Julklappsspelet... minns inte riktigt (har ju gått ett år..), men jag tror det var så att man bestämmer tid, typ 15 minuter. Sen kastar man tärning och får man en sexa får man ta paket ur högen. Sen vet jag att en del spelar som så att får man en sexa igen och paketen i högen är slut får man ta paket från nån annan. Så håller man på så tills tiden är slut. Förra året tog vi inga klappar från varandra, men i år tänker jag föreslå att man får byta med nån annan om om får en sexa. Alltså ta paket från nån annan som man hellre vill ha, men då måste man också lämna bort det man själv har. Det ska va solidariskt och rättvist när vi spelar, haha. :-D En del kör att de öppnar paketen som de får på en gång och sen får man ta själva grejerna från varandra istället om det är tid kvar. Då kan man ju jaga det man helst vill ha. Solklart va? ;-)
Ha en underbar jul!! KRAM.