torsdag 20 november 2008

fotokurs-reklam

För ett halvår sedan ungefär fastnade jag för en blogg med fantastiskt fina bilder. Det ena porträttet mer underbart än det andra. Kanonfina barnbilder. Bloggen var WoopsieDaisy och fotografen bakom bilderna som då även har bloggen heter Mikaela. Genom hennes blogg fick jag reda på att hon ordnade kurser i photoshop. Jag anmälde mig till den kursen och det ångrar jag verkligen inte. Jag lärde mig hur mycket som helst. När Mikaela sedan skulle hålla i en fotokurs behövde jag inte fundera lång stund. Alla "lektioner" läggs upp i en blogg och sedan laddar vi upp våra bilder i en stängd grupp på www.flickr.com där vi även har ett forum. Denna kursform är kalasbra. Ett tips till er som vill gå fotokurs, det kommer ännu en till våren. Håll utkik!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men åh så bra! Hojta till när du vet att det är nåt på g. Har gått kurs i photoshop faktiskt, men går gärna igen. Det är ju så mycket man kan göra! :-)
Vi kanske ska köra lite avslutning i omklädningsrummet nästa gång...? Tror banne mig jag tar med lite fika. Måste bara komma ihåg... :-)
Tjingeling. Jonna

Ann-Sofie sa...

Ska få photoshop på lördag i min dator så en kurs till våren vore toppen!
Om Jonna läser här ofta så är jag med på fika till onsdag, jag kan baka om någon fixar kaffe.
Visst vore det mysigt med fika Hanna?

Hanna sa...

Ja det vore kanon med fika. Jag tar med kaffe, har ingen superstor termos men flera små...Jonna du får fixa saft om det kanske finns nån som hellre dricker det. Vad mysigt!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.