onsdag 24 september 2008

lek, lek och mer lek

Idag har vi hunnit med massor av skoj. Dagen började med besök på öppna förskolan. Det är så skönt att komma dit, Hampus har kompisar att leka med och är i stort sett helt självgående i 2,5 timme. Som avslutning är de sångsamling, idag hade vi framme stora fallskärmen och sjöng "Gubben i lådan" och "Ro ro din båt", så mysigt när alla föräldrar och barn kryper under fallskärmen och gör koja.

På eftermiddagen var vi ute. Hampus lekte med F här hemma på baksidan. Sedan var vi med M och hans mamma till lilla affären och stora lekparken. Därefter var det dags för veckans absoluta höjdpunkt: Gympa! Ca 20 barn som far runt på olika stationer. Full fart, lek och stoj. Mycket skoj! Mammorna (en och annan pappa ibland...) sitter och tjattrar i omklädningsrummet. Rätt trevligt, 45 minuter går så fort.
Nu ska jag springa ut med soptunnan så att vi inte missar morgondagens tömning.

Se så trumpen! Inte alltid lätt att leka tillsammans.

Rustad för utelek! Värsta snygga vindoverallen från Polarn och pyret, måste vara 80-tal, eller vad tror ni? Hittade den i vår "arvegodspåse" som jag sorterat bort. Den är lite stor men funkar utmärkt med lite uppvik.

4 kommentarer:

Lösvirkesbyggarna sa...

Kul med barngymnastik! När man bor på en liten ort som vi gör så får man engagera sig lite själv om barnen ska få ägna sig åt roliga aktiviteter. Sagt och gjort - jag var barngymnastiksledare i ca fyra år, tror jag.
Kram Anna

Hanna sa...

Hmm vet inte om jag är redo att bli gympaledare, Hampus "fröknar" är två mammor. Superduktiga!

Hanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sara sa...

O, vilken fin bild på butter son!! Underbar!

Kram Sara