lördag 28 april 2012


Har gått en hyfsad cykelpromenad med mina barn. Elvira kunde inte stanna utan vurpade tre gånger innan tekniken satt. Elvira guidade oss över stock och sten till grodäggs"sjön". Vi petade lite i vattnet med vassrör. Vi såg stora svarta spindlar och yngel av ngt slag. Tillbaka över stock och sten till favoriten bland lekplatser, grodparken. Festis och kaka, sol och lek.

Hemma igen blev det lunch och sedan spel i uterummet. Skönt!

Och vips blev jag dödens trött också. Kommer aldrig i livet åka och handla idag. Vi får äta sandkakor till middag, om nu inte älskade mannen kommer hem från att ha flyttat sin brors lägenhet och tjoar att han sååå gärna åker iväg med vår långa lista. Tror inte det va.
Det bästa är att våra barn leker fantastiskt bra tillsammans emellanåt. Nu är emellanåt. Det byggs med lego. Torn och vapen, jag undrar vem som bestämmer?
Fast lillasyster kan också, hörde dem förut när Hampus retade henne och hon svarade "tjejerna är bäst, killarna får vattkoppor" han sa nåt i stil med "killarna är bäst, tjejerna är pest". Nåja hon fattade att det skulle vara något elakt iaf.

Inga kommentarer: