fredag 11 februari 2011

det var ju en dag även igår

Torsdag kommer före fredag!
Igår hade jag en superintressant dag i Örebro. Lyssnade på proffsiga människor från skolverket. De talade om den nya läroplanen. LGR 11. Det är stort med ny läroplan. Det sker inte så ofta att den revideras och/eller byts ut. En hel massa förändringar för mig som lärare såklart men även en hel del nytt för dig som förälder/elev. Vi står inför en spännande nystart. Jag är på något sätt utsedd att vara en av kumlas spjutspetsar på detta nya, detta innebär att jag ska föra vidare mina kunskaper till en massa kända och okända kollegor. Det känns nytt och läskigt.
Vägen hem från Örebro var läskig. Körde sakta eftersom det verkade halt och spårigt. Straxt före Marieberg krängde bilen till. Början på en sladd som jag dock hävde utan större problem. Ändå blir jag skitskraj. Hade en medpassagerare som blev blek om nosen och jag själv kramade ratten hårt och sänkte farten till modiga 50 km/h. Hem kom vi men det var ingen rolig resa. Läste sen på nätet att det hade varit ett par olyckor i höjd med Marieberg. Tur att det inte var jag!

1 kommentar:

Sara sa...

Jag åkte också hem från Örebro igår kväll och höll ungefär samma hastighet, riktigt olustigt! Hann se inte mindre än tre olyckor på vägen...